[DFTI] Katolikus társadalmi tanulmányok képzés - Bakóné Petőcz Éva; Makovi Péter (PPKE; Mitró Tamás)
Gájer László tanszékvezető egyetemi tanár mesél a katolikus társadalmi tanulmányok képzésről. : 0:28 Hogyan jött létre a képzés? Milyen témák kerülnek elő? 2:10 Hogyan képzeljük el a képzést, és mi a célja? 04:56 Hogyan választották ki az oktatókat? 5:37 Mi hívta életre a képzést? 6:03 Mi a haszna a képzésnek? 08:02 Kiknek ajánlható a képzés? Részletek: https://bit.ly/kattarstanulmanyok