[Communitas - hallgatóink] #4 - Joghallgatók Önképző Szervezete - Steiger Anita Orsolya, Makovi Péter (PPKE JÁK; Mitró Tamás)
Szepessy Marcellel, a JÖSz első pázmányos elnökével beszélgettünk. : 00:22 Interjú kezdete 00:26 Mi az a JÖSZ? 01:44 Alapítás 02:18 Bevont egyetemek 03:36 Önszerveződő folyamatok 05:31 Szakkollégium vagy JÖSZ? 07:54 Alappillérek 10:10 Logó 11:20 Motiváció a csatlakozásra 12:37 JÖSZ-ös élet 15:54 Létszám 16:35 Csatlakozás, felvételi 18:52 Költségek, tagdíj 19:41 Nyári Egyetem 22:34 Határon túli hálózat 25:17 Elnöki pozíció 26:48 Kávéház 27:41 10 éves évforduló 28:48 Interjú vége