Ítélet-Fórum - oktatói - hallgatói vitaeset - PPKE-JÁK; Illyés Péter; Papp Dávid (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 1999)
Karunkon 1999. tavaszán nagy érdeklődéssel zajlott le egy oktatói - hallgatói vitaeset "Ítélet-Fórum" címen. Ehhez hasonló vitadélutánt szervezünk . Témáink között szerepelnek a szakdolgozat védéssel, záróvizsgákkal, nyelvvizsgákkal és a diploma kézhezvételével kapcsolatos kérdések. Felkérésünket elfogadta: Zlinszky János; Bánrévy Gábor :