Ezredforduló - Korszakforduló - Meghívó Brankovics István halálának 25. évfordulója alkalmából - PPKE-JÁK (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 1999)
Program: Surján László: Új évezred - új korszak; Pápai Lajos: Hagyomány és haladás; Zlinszky János: Keresztény célok a politikában; Mondok Ágnes népdalokat énekel; műsorvezető: Kovács K. Zoltán :