Gólyabáli meghívó 1998 - PPKE; PPKE-JÁK HÖK (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 1998)
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának Hallgatói Önkormányzat szeretettel meghívja Önt gólyabáljára, melyet 1998. november 5-én tartunk a Magyar Kultúra Alapítvány Palotájában. :