Tanulmányi tájékoztató 2012/2013 - PPKE-JÁK; Dr. Schanda Balázs - dékán; Szakaliné Szeder Andrea - szerkesztő, tördelő; Pázmány Egyetemi Nyomda (PPKE-JÁK, 2012)
tanév ismertetés; Neptun használat; tanszékek- , oktatók bemutatása; juttatások; adminisztráció; posztgraduális képzés; pályázatok; informatikai szolgáltatások; szabályzatok : Tanulmányi tájékoztató