Tanulmányi tájékoztató 2000/2001 - hallgatók részére - PPKE-JÁK; Dr. Zlinszky János - dékán; Dr. Jobbágyi Gábor - dékán-helyettes; Deme Erzsébet - szerkesztés,tördelés; Legeza László - borítófotó; Szent István Társulat (PPKE-JÁK, 2000)
Egyetemről; tanév ismertetés; tanszékek bemutatása; oktatók; Kar szabályzatai; alapelvek, célok; tanrend; a Kar intézetei; fegyelmi szabályzat : Tanulmányi tájékoztató