Tanulmányi tájékoztató 2009/2010 - Nemzeközi igazgatási alapszak (BA); Európai és nemzetközi igazgatás mesterszak (MA) - PPKE-JÁK; Dr. Schanda Balázs - dékán; Szakaliné Szeder Andrea; MonAt kft (PPKE-JÁK, 2009)
tanév ismertetés; Neptun használat; tanszékek- , oktatók bemutatása; juttatások; adminisztráció; posztgraduális képzés; pályázatok; informatikai szolgáltatások; szabályzatok : Tanulmányi tájékoztató