Tanulmányi tájékoztató 2010/2011 - osztatlan jogász mesterszak - PPKE-JÁK; Dr. Schanda Balázs - dékán; Szakaliné Szeder Andrea; MondAt kft (PPKE-JÁK, 2010)
tanév ismertetés; Neptun használat; tanszékek- , oktatók bemutatása; juttatások; adminisztráció; posztgraduális képzés; pályázatok; informatikai szolgáltatások; szabályzatok : Tanulmányi tájékoztató