Tanulmányi tájékoztató 2007/2008 - PPKE-JÁK; Dr. Schanda Balázs - dékán; Deme Erzsébet - szerkesztés, tördelés; Winter Erzsébet - borítófotó; Szent István Társulat - kivitelezés (PPKE-JÁK)
: Tanulmányi tájékoztató