Tanulmányi tájékoztató 2008/2009 II. félév (kiegészítés) - Dr. Schanda Balázs - dékán; Szakaliné Szeder Andrea; MondAt kft (PPKE-JÁK, 2009)
tanév ismertetés; Neptun használat; tanszékek bemutatása; juttatások; adminisztráció; posztgraduális képzés; pályázatok; informatikai szolgáltatások : Tanulmányi tájékoztató