Tanulmányi tájékoztató - általános tudnivalók 2017/2018. tanév - PPKE; Dr. Szuromi Szabolcs DSc -rektor (PPKE-JÁK, 2017)
A 2017/18-as tanév általános tudnivalói, tanév beosztás, képzési időszak, dátumok és költségek ismertetése, ösztöndíjról való tájékoztatás. : Tanulmányi tájékoztató