Tanulmányi tájékoztató - általános tudnivalók 2015/2016. tanév - PPKE; Dr. Szuromi Szabolcs DSc -rektor (PPKE, 2015)
A 2015/16-os tanév általános tudnivalói, tanév beosztás, képzési időszak, dátumok és költségek ismertetése, ösztöndíjról való tájékoztatás. : Tanulmányi tájékoztató