Tanulmányi tájékoztató - általános tudnivalók 2018/2019. tanév - PPKE; Dr. Szuromi Szabolcs DSc -rektor (PPKE-JÁK, 2018)
A 2018/19-es tanév általános tudnivalói, tanév beosztás, képzési időszak, dátumok és költségek ismertetése, ösztöndíjról való tájékoztatás. : Tanulmányi tájékoztató