Tanulmányi tájékoztató - általános tudnivalók 2019/2020. tanév - PPKE; A.R.D.Dr. Szuromi Szabolcs Anzelm O.Praem.; Rev. Mons. DR. Kuminetz Géza (PPKE, 2019)
A 2019/20-as tanév általános tudnivalói, tanév beosztás, képzési időszak, dátumok és költségek ismertetése, ösztöndíjról való tájékoztatás. : Tanulmányi tájékoztató