Tanulmányi tájékoztató - általános tudnivalók 2013/2014. tanév - PPKE; Dr. Szuromi Szabolcs DSc -rektor (ppke, 2013)
A 2013/14-es tanév általános tudnivalói, tanév beosztás, képzési időszak, dátumok és költségek ismertetése, ösztöndíjról való tájékoztatás. : Tanulmányi tájékoztató