Jog-és Államtudományi Kar jogász képzése - PPKE Stratégiai és Kommunikációs Osztály (PPKE Stratégiai és Kommunikációs Osztály Mitró Tamás, 2021)
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karának felhívása jogász képzésre Gerencsér Balázs; Tahyné dr. Kovács Ágnes és Stock Szabolcs közreműködésével. : A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karának felhívása jogász képzésre