Pázmány Péter Katolikus Egyetem "Királyok Terme" Restaurálási dokumentációja - Maracskó Izabella (diplomás festő-restaurátor művész), Varga Hajdú Eszter (diplomás festő-restaurátor művész)
A Szentkirályi utva 30. számú épületben tlaláható Királyok temének a rekonstrukciója és fényképes dokumentációja :