Kafka 100 - Absztraktfüzet - PPKE BTK
Kafka100 címmel Franz Kafka halálának centenáriuma alkalmából interdiszciplináris doktorandusz-konferenciát szerveznek az Irodalomtudományi Doktori Iskola hallgatói 2025. április 25-26. között a Sophianum 112-es termében 9 órától. : konferencia