Fraknói Vilmos püspök, nagyváradi kanonok, az MTA-főtitkára és a magyar történetkutatás - Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport (PPKE BTK)
A Nagyváradi Egyházmegye, a Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport (PPKE BTK) és a Moravcsik Gyula Intézet tudományos konferenciája : Fraknói Vilmos, történelem