Kant 300: Filozófia "emberi álláspontról" - ELTE BTK Filozófia Intézete és a PPKE BTK Filozófia Tanszéke
A PPKE BTK Filozófia Tanszékének és az ELTE BTK Filozófia Intézetének konferenciája Immanuel Kant születésének 300. évfordulója alkalmából : Kant, filozófia, konferencia