Erkölcs, etika és morál a magyar régiségben - HUN-REN–PPKE Barokk Irodalom és Lelkiség Kutatócsoport
A Barokk Irodalom és Lelkiség Kutatócsoport hagyományainak megfelelően a húsvét utáni héten, ezúttal 2024. április 12–13-án, Budapesten rendezi meg XVII. Lelkiségtörténeti Konferenciáját, melynek témája: erkölcs, etika és morál a magyar régiségben. : etika, morál, konferencia