A munkavállalók kiégésének megelőzési és kezelési alternatívái különös tekintettel a pedagógusokra - Pázmány Pedagógus Klub Esztergom
előadás Előadó: Rostáné Dr. Riez Andrea, PPKE BTK : kiégés, előadás