Mesterséges intelligencia: Veszélyforrás vagy segítség? - Pázmány Pedagógus Klub Esztergom
előadás előadó: Tornai Kálmán, PhD – oktatásfejlesztési dékánhelyettes, egyetemi docens : Mesterséges intelligencia, előadás