Adamkovics Ágost ex libris - Adamkovics Ágost (1896.VII.31. Nagylak - 1968.VI.12. Tótkomlós) (PPKE; Mitró Tamás)
Ex libris Dr. Adamkovics Ágost Adamkovics Ágost - író, ügyvéd; Ex libris tartalma: 1. Magyarország címeres könyve (Liber armorum Hungariae) I. kötet (A-C). szerk. Alapi Gyula. Budapest, 1913; 4.o. ; VI. Tábla; "Ádámkovich. 6. T. 2. Lipót király Ádámkovich Györgynek valamint testvérének A. Mártonnak 1661. VI. 11. c. n. l. ad. – Siebm. W. T. 1."