[DFTI] Jogi szakokleveles gazdasági szakember képzés - Bakóné Petőcz Éva; Makovi Péter (PPKE; Mitró Tamás)
Halász Zsolt tanszékvezető, egyetemi docens mesél a jogi szakokleveles gazdasági szakember képzésről. : 00:24 Miért jött létre a képzés? 01:08 A képzés célja 01:38 Fő jellemzők, témakörök 03:01 Oktatók 03:40 Kinek ajánljuk a képzést?