[DFTI] Pénzügyi jogi szakjogász képzés - Bakóné Petőcz Éva; Makovi Péter (PPKE; Mitró Tamás)
Halász Zsolt tanszékvezető, egyetemi docens mesél a pénzügyi jogi szakjogász képzésről. : 00:25 Milyen célból jött létre a képzés? 02:19 A képzés során érintett legfőbb témakörök 03:01 Mennyire gyakorlatorientált a képzés? 03:46 Kinek ajánlható a képzés? 05:00 Miért hasznos a képzés?