[DFTI] Környezetvédelmi szakjogász képzés - Bakóné Petőcz Éva; Makovi Péter (PPKE; Mitró Tamás)
Bándi Gyula tanszékvezető egyetemi tanár mesél a környezetvédelmi szakjogász képzésről. A teremtésvédelem, a jövő nemzedékének kérdése és az integratív szemlélet : 00:23 A képzés jellemzői, aktualitása, fő témakörei 02:41 Kik oktatnak? 04:55 Kiknek ajánljuk a képzést? 07:11 A képzés rövid bemutatása