Ítélet - Jobbágyi Gábor - kiadó képviselője; Boronkay Miklós - főszerkesztő; PPKE HÖK; Koltay András - tudományos tanácsadó (PPKE; Mitró Tamás, 2004)
VII. évfolyam 3. szám 2004. április 29. : Tartalom Hírek Interjú Kránitz Mihály rektorhelyettessel Tanáraink emberközelben 2. A Passió a Pázmányon Bemutatkozik a Flachbarth Ernő Kutatócsoport Ha már utánzunk... Interjú Ordas Eszterrel, a HŐK gazdasági elnökével Beszélgetés Barta Zitával Felsőoktatási Információs Pont Beszámoló a Kari Tudományos Diákköri Konferenciáról PPKE-JÁK, Kan TDK eredménye Dúlt hiteink és a valóság Az alkotmányjogi TDK Filmajánló Glosszátor Párizs fénye Egy hang, egy hangszer és egy korsó Guiness Oktatók — hallgatók Oktató-hallgató viszony a Karon A Szent Ignác Szakkollégium Az Összehasonlító Jogi TDK látogatása Szegeden Női szakasz