Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Piliscsaba 2009 - PPKE BTK (PPKE; Mitró Tamás, 2009)
DÉKÁNI KÖSZÖNTŐ PlLISCSABA AZ EGYETEM ÉS A KAR TÖRTÉNETE ALAPKÉPZÉS MESTERKÉPZÉS DOKTORI KÉPZÉS KUTATÁS, TUDOMÁNYOS ÉLET NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK, ÖSZTÖNDÍJAK FELNŐTTKÉPZÉS SZERVEZETI FELÉPÍTÉS DIÁKÉLET A CAMPUSON EGYETEMI LELKÉSZSÉG HALLGATÓI SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRHETŐSÉGEK :