Kilényi Géza aranyoklevele - Eötvös Loránd Tudományegyetem Szenátusa
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szenátusa ötven éven át kifejtett értékes szakmai tevékenységének elismeréseként Dr. Kilényi Géza részére aranyoklevelet adományoz. Részére ezt a díszoklevelet az Egyetem pecsétjével és aláírásunkkal megerősítve kiadjuk. : Kilényi Géza kitüntetése