Deák Ferenc díj - Magyar Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma
Az Igazságügyi Miniszter dr. Kilényi Géza Úr korábbi Igazságügyminiszter-helyettes, volt Alkotmánybíró, Professor Emeritus részére a Deák Ferenc-díjat adományozza. : Kilényi Géza kitűntetése az Igazságügyi Minisztertől