Kari hírmondó - PPKE JÁK; Stágel Bence - szerkesztő; Hernádyné Szemere Rita -szerkesztő; Gyurókovics Ágnes -tördelés -megjelenés (PPKE; Mitró Tamás, 2014)
Kari hírmondó - A PPKE JÁK információs hírlevele :