Pázmány Nap programja - Nyílt levél minden Pázmányos hallgatónak és oktatónak! - PPKE-JÁK (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 2003)
I. Konferencia a Rákóczi-szabadságharc 300. évfordulója kapcsán (15-18 óra között) Előadók: Tamás Edit (történész, Sárospataki Nemzeti Múzeum) — Sárospatak és a Rákóczi-kultusz (15.00-15.30) Halzl József (a Rákóczi Szövetség elnöke) - A Rákóczi Szövetségről (15.30-16.00) Mezey Barna (jogtörténész, az ELTE-ÁJK dékánja) -Rákóczi és a szabadságharc a jogtörténetben (16.00-16.45) Nemeskürty István (irodalmár, történész) -A Rákóczi-kor irodalmáról és történelméről (17.00-17.45)