Szent Erzsébet, a szolidaritás szentje - PPKE JÁK (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 2007)
Program: Megnyitó, köszöntő: Dr. Fodor György Szent Erzsébet kora: Dr. Szabó István A személy fogalma az egyház szociális tanításában: a pápák tanítása és a szentek példája: Alessandro Caprioli Önzetlen önkéntesség mint a hiteles szeretet-szolgálat útjelzője: Dr. Beer Miklós Szociális jogok és az Alkotmánybíróság gyakorlata: Dr. Zlinszky János A karitatív magatartás a világvallások gazdasági tanításában: Dr. Botos József Karitatív tevékenység a gyakorlatban: Kozma Imre Zárszó: Dr. Schanda Balázs :