Gál Ferenc emlékkonferencia - PPKE HTK (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 2008)
A Gál Ferenc emlékkonferencia programja: 9.30 Megnyitó - Fodor György rektor 9.40 Előadások - Kiss-Rigó László: Gál Ferenc életműve: a pap és a teológus - Rózsa Huba: Gál Ferenc és a Szentírás 10.45 Szünet 11.00 Előadás - Bertram Stubenrauch: A Szentháromságról szóló teológiai beszéd megújításának nehézsége és szükségessége 11.45 Hozzászólások 12.15 Ebéd 13.30 Előadások - Bolberitz Pál: A "Spe salvi" pápai enciklika és Gál Ferenc eszkatológiájának összevetése - Puskás Attila: A Szentlélekről szóló tanítás Gál Ferencnél és a mai teológiában 14.30 Hozzászólások 14.50 Zárszó - Erdő Péter bíboros, prímás, érsek :