A teremtett világ védelme - az ember védelme - Dr. Udvardy György püspök úr előadása - PPKE; Magyar Bioetikai Társaság; Környezetjogi és Gazdasági Szakjogok Tanszék (PPKE-JÁK; Mitró Tamás, 2009)
A teremtett világ védelme - az ember védelme A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia "Felelősséggel a teremtett világért" című körlevele alapján. :